top of page
Sisustussuunnittelua
Studio Kellberg-0030.jpg
Studio Kellberg-0058.jpg
IMG_3076.jpg

Näkemyksellä

 

Suhtaudumme suurella kunnianhimolla sekä suunnittelun että materiaalien laatuun (eräät meistä suhtautuvat intohimolla myös kahvin laatuun!). Uskomme aikaa kestäviin, persoonallisiin ratkaisuihin sekä itse designissa että myös materiaalien valinnassa. Asiakkaan tarpeet ja toiveet ovat meille sydämenasia ja haluamme aina kunnioittaa myös suunniteltavan tilan luonnetta ja historiaa.

 

….ajatuksella….

 

Uskomme että toimiva, esteettisesti miellyttävä ja tunnelmallinen ympäristö on iso osa hyvinvointia.  Tavoitteenamme on luoda kauniita tiloja jotka sopivat asiakkaan persoonaan ja elämäntyyliin. Keskitymme asiakkaan toiveisiin ja teemme kaikkemme jotta lopputulos on paras mahdollinen.

 

…ja kestävästi

 

Tähtäämme pitkäjänteiseen ja kestävään designiin sekä suunnittelutyössä että materiaalivalinnoissa. Tahdomme luoda juuri sinulle sopivaa estetiikkaa joka kestää aikaa, ja mieluummin kuin seuraa trendejä, ilmentää persoonaasi ja ilahduttaa sinua myös tulevaisuudessa. Myös materiaaleissa suosimme aikaa ja kulutusta kestäviä vaihtoehtoja, jotka ovat sekä tyylillisesti pitkäikäisiä että ekologisesti vastuullisia. Aidot, laadulla ja ammattitaidolla valmistetut materiaalit sekä oivaltava, omistautunut ja visuaalisesti kunnianhimoinen sisustus- ja tilasuunnittelu ovat toimintamme kulmakiviä.

Screenshot 2021-11-16 at 18.48_edited.jpg

Sisustussuunnittelu  (alk. 65 € / h, sis. alv. 24 %)

 

Toteutamme sekä pieniä että suuria projekteja ja arvostamme myös monipuolisuutta toimeksiannoissa. Tarvitset ehkä suunnitelman koko talolle tai toimistotilalle, tai vain apua oikeanlaisen sohvan valinnassa.

Young Businesswomen_edited.jpg

Suunnittelukonsultointi  ( alk. 260€ / 2h, sis. alv. 24 %)

 

Haluatko itse hoitaa kotisi sisustuksen, mutta et ole ihan varma mistä aloittaa tai miten jatkaa? Voimme tulle luoksesi konsultointikäynnille, jossa käymme läpi eri haasteet ja tarjoamme niihin ratkaisuja. Voimme pohtia yhdessä esimerkiksi värivaihtoehtoja, huonekaluja ja kankaita ja tarjota lisää ideoita suunnitteluun. Vierailun jälkeen saat yhteenvedon konsultaatiosta.

AEnB2Up31o9sEptFb82QUysoGYtoafHKhtJh_NtFS837Te3pBKe7DRetS8qoIlLeIlsc2zeCTUqrFgCMHXOOnFdeun

Myyntistailaus

 

Oletko myymässä kotiasi tai muuta kiinteistöä?

 

Tyylikäs ja selkeä sisustus antaa kohteesta houkuttelevan ja positiivisen kuvan. Autamme tilan stailauksessa myyntikäyntejä ja mainosmateriaalia (kuten kuvia)  varten.

  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook
bottom of page